Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Επιλέγοντας τα σωστά γυαλιά ηλίου για σας

Γυαλιά

Πολλά σπορ εξωτερικών χώρων, απαιτούν γυαλιά ηλίου. Δεν θα φοράγατε την στολή του κρίκετ, όταν πάτε για σκι, οπότε γιατί να φοράτε τα ίδια γυαλιά ηλίου και για τα δύο; Προσωπικά, θα ήθελα να δω σκιέρ να φορούν εργαλεία του κρίκετ και οι παίκτες του κρίκετ εργαλεία του σκι. Κάτι τέτοιο πραγματικά θα ήταν πολύ ενδιαφέρων!!!

Υπάρχουν μερικές γενικές συμβουλές για όλους τους αθλητές, που μπορούν να τους βοηθήσουν στην αναζήτηση των ιδανικών γυαλιών ηλίου. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε ένα μοντέλο που δεν είναι πάρα πολύ σφιχτό ώστε να αποσπάει την προσοχή σας, ενώ παίζετε. Την ίδια στιγμή, θέλετε κάτι πιο «βατό> και με υποστήριξη, αλλά όχι πάρα πολύ χαλαρά, ώστε να πέσουν στο πρόσωπό σας.

Επίσης, ψάξτε για φακούς που δεν θολώνουν εύκολα. Αυτό θα σας βοηθήσει σε περιόδους που επικρατούν ατυχές καιρικές συνθήκες. Κορυφαίοι αθλητές θα πρέπει να χρησιμοποιούν ένα ελαφρύ και ανθεκτικό σκελετό, πολωμένους φακούς, φακούς που αλλάζουν, και κάτι που δεν θα τους κάνει να φαίνονται λες και βγήκαν από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του 1992.

Εάν είστε αθλητής σπορ, ένας πολωμένο φακός θα είναι ότι καταλληλότερο για τις ανάγκες σας, καθώς συμβάλουν δραστικά στη μείωση των επιπτώσεων της αντανάκλασης του ήλιου.

Οι παίκτες τένις θα πρέπει να εστιάσουν σε ένα σκούρο γκρι ή κίτρινο φακό, αφού θα τους βοηθήσει να βλέπουν την μπάλα καλύτερα. Οι παίκτες cricket μπορούν να επωφεληθούν από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου στρατιωτικού βαθμού για μπορούν να παρακολουθούν την μπάλα πιο εύκολα. Οι αθλητές χειμερινών αθλημάτων πρέπει να εξασφαλίσουν ότι τα γυαλιά τους προστατεύουν τα μάτια τους από πιθανούς κινδύνους, καθώς και μείωση της αντανάκλασης του χιονιού. Κάθε άθλημα έχει ένα συγκεκριμένο σύνολο κριτηρίων.

Δεν έχει σημασία το άθλημά σας, υπάρχουν πολλές επιλογές για να σας βοηθήσουν στην αύξηση της απόδοση σας. Μην αφήνετε τα στοιχεία της φύσης και τον ήλιο να αποτελούν δικαιολογία για την άσχημη απόδοση σας. Προμηθευτείτε τώρα τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου για εσάς από την αλυσίδα καταστημάτων Φώτης Παπούλιας, οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το μοντέλο που σας ταιριάζει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου