Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Article Marketing

article marketingΤι είναι το Article Marketing ;


Το Article Marketing είναι από τους δημοφιλέστερους μεθόδους για προώθηση ιστοσελίδων. Ουσιαστικά μιλάμε για την δημιουργία και δημοσίευση άρθρων σε άλλες ιστοσελίδες, τα οποία θα έχουν τις λέξεις κλειδιά και τα backlinks που επιθυμούμε.


Δηλαδή γράφεις άρθρα που προωθούν την ιστοσελίδα και εν γένει την επιχείρηση σου και στην συνεχεία τα καταχωρείς σε διάφορα article directories στο διαδίκτυο. Το άρθρο θα πρέπει να είναι προσεγμένο και καλογραμμένο ενώ παράλληλα θα αναφέρεται έμμεσα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Οι ιστοσελίδες (article directories) δημοσιεύουν τα άρθρα σας γιατί τους παρέχετε ενδιαφέρων περιεχόμενο για της ιστοσελίδα τους χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τίποτα οι ίδιοι.


Το περιεχόμενο του άρθρου σας θα πρέπει να έχει χρήσιμες πληροφορίες για τον αναγνώστη. Η πρόθεση σας είναι προφανώς να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας αλλά δεν μπορείτε απλά να πείτε "έχουμε αναπτύξει ένα ειδικό γάλα για την πρόληψη της οστεοπόρωσης, ελάτε να το αγοράσετε". Θα πρέπει να γράψετε ένα άρθρο το οποίο θα αναφέρεται στο πρόβλημα της οστεοπόρωσης  και θα δίνει backlink προς την ιστοσελίδα σας. Μπορείτε επίσης να γράψετε για την τεράστια σημασία της πρόληψης τονίζοντας τις αρνητικές συνέπειες της οστεοπόρωσης. Έτσι έχετε δώσει στον αναγνώστη κάτι χρήσιμο να διαβάσει και στο τέλος μπορείτε να αναφέρετε ότι άμα ο αναγνώστης χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες για την οστεοπόρωση και την πρόληψη της να επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας.


Τι ακριβώς κερδίζω ;



  • Αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας καθώς και υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Το άρθρο σας θα διαβαστεί και θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ανοίγοντας ένα δρόμο έλευσης νέων επισκεπτών προς την ιστοσελίδα σας.

  • Σας καθιερώνει σαν ειδικό στον τομέα σας, ένα καλογραμμένο άρθρο μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι είσαστε εμπειρογνώμονας ενός πεδίου. Έτσι με την καταχώρηση ποιοτικών και ενδιαφερόντων άρθρων αποκτάτε εσείς και η επιχείρησή σας αναγνωσιμότητα και αξιοπιστία.

  • Κερδίζετε backlinks προς την σελίδα σας με αποτέλεσμα να αποκτάτε υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης



Πηγή : Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου