Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Eft sex and woman orgasms

Ζούμε σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη εποχή, αλλά εξακολουθεί κατά κύριο λόγο να κυριαρχείται από άνδρες και τι σεξουαλικότητα τους. Πολλές γυναίκες αισθάνονται ντροπή ή αμηχανία από σεξουαλικές επιθυμίες τους. Σεξ στη Δύση είναι κατά κύριο λόγο προοπτική ενός άνδρα που ορίζεται. Οι γυναίκες έπρεπε να αγωνιστούν για τους εαυτούς τους να είναι σε θέση να έχουν σεξουαλικές επιθυμίες τους εκφράζουν ελεύθερα, χωρίς το αντικείμενο της περιφρόνησης και υπονοούμενα. Μερικοί μπορεί να προσπαθήσουν να αρνηθεί ότι το γεγονός αυτό υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει σταθερή ιστορία που την υποστηρίζει. Έως το 1952 υπήρξε μια κατάσταση αντιμετωπίζονται με τις γυναίκες σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ από διαγνωστεί άνδρες γιατρούς. Αυτή ήταν όταν η διάγνωση χύνεται από την American Psychological Association ως άκυρη και δεν υπάρχει. Οι γυναίκες θεωρείται ότι πάσχει από αυτήν παρουσίασαν ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων, συμπεριλαμβανομένων ατονία, νευρικότητα, αϋπνία, ευερεθιστότητα, και «την τάση να προκαλέσει προβλήματα."

Αυτή η κατάσταση αυτή αναφέρεται ως γυναικεία υστερία. Η υστερία λέξη προέρχεται από την ελληνική λέξη για τη μήτρα, και παραπέμπει στην ιδέα ότι επειδή οι γυναίκες δεν είναι υγρά απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ (το οποίο παρεμπιπτόντως δεν είναι σωστή, γυναικεία εκσπερμάτωση συμβαίνει), η ενέργεια που έχουν συσταθεί, είναι τοξικό και πρέπει να που θα κυκλοφορήσει. Ένα σημαντικό δεύτερο αιώνα γιατρός έγραψε ότι υστερία είναι μια ασθένεια που προκαλείται από τη σεξουαλική στέρηση σε ιδιαίτερα παθιασμένη γυναίκες, και συχνά παρατηρούνται σε μοναχές παρθένες,, χήρες και, περιστασιακά, οι έγγαμες γυναίκες. Η θεραπεία για τις γυναίκες που πάσχουν από την υστερία της πυέλου μασάζ, ή ένα εγχειρίδιο διέγερση της κλειτορίδας από τον γιατρό έως ότου ο ασθενής βιώνει ό, τι αναφέρεται ως υστερική παροξυσμούς, με άλλα λόγια, οργασμούς.

Το 1800, ορισμένοι γιατροί ισχυρίζονται ότι μέχρι και τρία τέταρτα όλων των γυναικών που πάσχουν από υστερία. Η θεραπεία ήταν δύσκολο για ορισμένους να έχει τον έλεγχο και έκτακτης ανάγκης, η εφεύρεση του πρώτου δονητή συνέβη.

Ενώ οι γυναίκες έχουν έρθει από πολύ μακριά, υπάρχει μια επίμονη θέματα της ντροπής κεκλεισμένων των θυρών στην πραγματική δωμάτια που συνεπάγονται περιορισμούς στη σεξουαλική έκφραση και ικανοποίηση.

Για παράδειγμα, παρά το γεγονός ότι η επιστήμη έχει αποδείξει ότι οι οργασμοί προέρχονται από άμεση ή έμμεση διέγερση της κλειτορίδας, μερικές γυναίκες αισθάνονται λιγότερο από ό, τι και αν είναι σε θέση να κολπικό οργασμό επιτευχθεί. Και έρχομαι σε γυναίκες που ψεύτικο οργασμούς όλη την ώρα. Ίσως επειδή πιστεύουν ότι αξίζουν κάτι καλύτερο, ή επειδή ντρέπονται να παραδεχθούν ότι υπάρχει πρόβλημα ... το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι ότι ο εραστής δεν είναι αρκετά καλά εκπαιδευμένοι στην τέχνη της pleasuring μια γυναίκα είναι σωματικά.

Γυναίκα εκσπερμάτιση είναι μια άλλη σκηνή, όπου πολλές γυναίκες αισθάνθηκαν ντροπή. Δεκαετίες μετά το G-spot ανακαλύφθηκε, έχουμε ακόμα συζήτηση σχετικά με την προέλευση αυτής της εκσπερμάτισης υγρού. Οι γυναίκες εξακολουθούν να αισθάνονται ντροπή ότι υγρό από το κρεβάτι, παρά το γεγονός ότι είναι ένα υγιές σημάδι μιας εξαιρετικά προκάλεσε γυναίκα.

Ένας άλλος τομέας στον οποίο βλέπουμε συμβαίνουν αμηχανία και ντροπή για τις γυναίκες στο στίγμα που συνδέεται με αυνανισμό, η οποία μέχρι πρόσφατα θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα. Οποιαδήποτε σκόπιμη αυτο-pleasuring περισσότερο από ό, τι αθώο μπάνιο θεωρήθηκε ως promiscuous και ανοιχτά τις σεξουαλικές στη φύση.

Έπειτα, υπάρχει το ζήτημα της εμμήνου ρύσεως των γυναικών. Μια γυναίκα που συνάντησα στο Θυμηθείτε τοπικιστικά σχολείο, το αίμα φεγγάρι της, μια γυναίκα-centric όρος για την έμμηνο ρύση, ήταν γνωστή ως "shot δακρυσμένος αιμορραγία της για την έλλειψη του σχεδιασμού."

Ο Φρόιντ είχε μια βαθιά αρνητικές συνέπειες για την ιδέα ενός γυναικείου οργασμού, όταν ισχυριζόταν ότι η κλειτοριδικό οργασμό ήταν αποδεκτή μόνο για τις νέες γυναίκες και είναι ένα σημάδι της σεξουαλικής ανωριμότητας. Είπε επίσης ότι μια ώριμη γυναίκα θα πρέπει να είναι σε θέση να βιώσουν κολπικό οργασμό. Με αυτά που ενίσχυσε την ιδέα ότι μια γυναίκα πρέπει να αντιδράσει με το είδος της σεξουαλικής παιχνίδι είναι το πιο τόνωση για έναν άνδρα.

Σεξ ως πράξη της αισθησιακής και όχι το φύλο ως αναπαραγωγική πράξη έχει σημαντικές επιπτώσεις. Τα ποσοστά γεννήσεων έχουν μειωθεί, η αναπαραγωγική σκοπός του σεξ έγινε λιγότερο κεντρικό και το ρόλο του σεξ για ευχαρίστηση άρχισε να αναπαράγεται.

Αν κάποιος "αντέχει" το σεξ ως τρόπο για να πάρει ένα παιδί για να μείνετε έγκυος, μπορεί να σας φέρει επάνω με μέτριο σεξ για το γενικότερο καλό. Αλλά όταν το σεξ είναι για την αμοιβαία ευχαρίστηση και την πίστη στο διαιρεμένο παλιό τρόπο, καθώς, τότε δεν υπάρχει δουλειά να γίνει για να επουλωθούν.

Εργαλεία όπως το EFT ®, ή η Τεχνική Συναισθηματικής Ελευθερίας, είναι ένας ισχυρός τρόπος να βραχυκύκλωμα της συναισθηματικής και ενεργειακά συμπτώματα στο σώμα, ως αποτέλεσμα της παρωχημένα συστήματα πεποίθησης είναι ενσύρματο. Το EFT έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ αποτελεσματικές στη μείωση σεξουαλική δυσλειτουργία προκύπτει συχνά από ντροπή και ενοχή. Η τεχνική αυτή, μια μορφή της ψυχολογίας της ενέργειας, που συχνά περιγράφεται ως ο βελονισμός χωρίς βελόνες, μπορεί να μάθει να κάνει από μόνος σας.

Έχουμε δει EFT ® να είναι αποτελεσματική στην παροχή συνδρομής σε άτομα από ανοργασμία, επώδυνη σεξουαλική επαφή, υπερβολική εμμηνορροϊκή αιμορραγία, αδυναμία να μείνουν έγκυες και περισσότερα δεινά. Με την αφαίρεση συναισθηματική μπλοκ ότι συχνά η ενέργεια του σώματος, οι άνθρωποι είναι σε θέση να θεραπεύσει και υγιή και ενεργή σεξουαλική ζωή για να ανακτήσει και πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου