Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

EFT και χαμηλή αυτοεκτίμηση

Μερικοί λένε ότι η αυτοπεποίθηση είναι μια ικανότητα που μπορεί να αναπτυχθεί. Άλλοι λένε ότι η εμπιστοσύνη είναι ήδη μέσα σας, αλλά κρύβεται σε στρώματα διαδοχικού φόβου και ανασφάλειας.Σκεφτείτε το φόβο ως διακόπτη του ενεργειακού εφοδιασμού. Τώρα, ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις σας, το μυαλό, το σώμα είναι ένα υπέροχο μηχάνημα μεγάλης πνευματικής ομορφιάς. Συγκρίνετε σας μυαλού και του σώματος σε ένα άλλο είδος μηχανής, το κινητό σας τηλέφωνο, για παράδειγμα. Πολλές φορές, έχω πέσει το κινητό μου τηλέφωνο, ώσπου τελικά σταμάτησε να πάρει μια αξιόπιστη λήψη και έριχνε κλήσεις. Με άλλα λόγια, αφού είχε μερικές πάρα πολλά χτυπήματα, άρχισε να δυσλειτουργεί. Κάτι στο κύκλωμα του πήρε αποσπαστεί, και χρειαζόταν επισκευή. Από την άποψη της Chi ή Qi, ανέπτυξε ένα διακοπών του ενεργειακού εφοδιασμού.

Τα καλά νέα είναι ότι, ειδικότερα, την αποδέσμευση κάθε μέρος της διακοπής της ενέργειας που μπλοκάρει την αυτοπεποίθησή σας, μπορείτε να απελευθερώσετε επιτέλους τα τμήματα και να αφήνονται ελεύθεροι. Είναι απλά ένα θέμα που εργάζονται για καταστάσεις όπως οι ακόλουθες.


Ο φόβος της γνώμης ή τη δικαστική απόφαση των άλλων. Βρείτε μια εκδήλωση όπου θα φοβόντουσαν να κριθεί ή τι άλλοι σκεφτεί σας. Όποια και αν είναι η κατάσταση έρχεται για θεραπεία είναι μια χαρά. Πατήστε πάνω του μέχρι που δεν κατέχει πλέον καμία επιβάρυνση για εσάς.
Αίσθημα ντροπαλός και ανήσυχος. Πάλι, βρείτε μια εκδήλωση όπου, εάν επρόκειτο να σκεφτείτε αυτή την περίπτωση πάλι, θα αισθανθείτε ντροπαλός ή αμηχανία. Πατήστε σε αυτό έως ότου δεν έχει πλέον φορτίο για εσάς.
Ο φόβος των νέων καταστάσεων, για παράδειγμα, η εκμάθηση μιας νέας δεξιότητας ή σύσκεψη έναν νέο φίλο. Πάλι, βρείτε απλά ένα σχετικό συμβάν και πατήστε για αυτό.
Ένα αίσθημα αναξιότητας. Ρωτήστε τον εαυτό σας σε μια κλίμακα ή Low, Medium και High, πως αξίζει τον κόπο αισθάνεστε; Αν κάτι λιγότερο από High, βρύσης για το καθημερινά μέχρι να είναι υψηλού ή τουλάχιστον ένα μεγάλο Medium.
Απορρίπτοντας φιλοφρονήσεις. Ας πούμε ότι κάποιος σας συγχαρητήρια για μια καλή δουλειά ή για ένα ωραίο νέο κούρεμα. Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας απόλυτα ευχαριστημένοι την αποδοχή αυτής της κομπλιμέντο, ή μήπως να σας κάνει να ανησυχώ; Εάν η τελευταία, στη συνέχεια πατήστε πάνω του μέχρι να νιώσετε άνετα την αποδοχή της φιλοφρόνηση.
Πάντα με επίκεντρο τι έκανες λάθος. Η λογική, όμως λανθασμένη, πίσω από αυτό είναι ότι εάν τα κάνατε όλα σωστά, τότε δεν θα απορριφθεί. Εάν αυτό αντηχεί με σας, σκεφτείτε μια στιγμή που ήταν εστιάζοντας σε αυτό που έκανε λάθος. Πατήστε πάνω του μέχρι να πάρετε ιδέες και να δούμε την κατάσταση από μια πιο θετική οπτική γωνία.
Οι αρνητικές σκέψεις για τις ικανότητές σας. Συμπληρώστε αυτή τη φράση: ¨ Αν και άλλοι είναι ικανοί να το, δεν είμαι σε θέση να ... ° Τώρα πατήστε στο ό, τι χρησιμοποιείται για να γεμίσει τις τελείες. Συνεχίστε χτυπώντας μέχρι να το δούμε από μια άλλη σκοπιά και να έχουν πιο θετικές σκέψεις για τις ικανότητές σας.

Πατήστε περίπου 15 γεγονότα και καταστάσεις, ένα κάθε φορά, και μπορείτε να αρχίσετε να παρατηρήσει τη διαφορά. Μερικοί άνθρωποι αρχίζουν να παρατηρήσει τη διαφορά μετά από ένα συμβάν, ενώ άλλοι λαμβάνουν περισσότερα από 15. Πηγαίνετε στο δικό σας ρυθμό και να την βήμα-βήμα. Μπορείτε να καταγράψετε την πρόοδό σας σε μια μέρα ημερολόγιο με τη μέρα, όπως κάθε μέρα να καταγράψετε την πρόοδό σας, ας πούμε από ένα χαμηλό επίπεδο του συναισθήματος αξίζει μέχρι Medium. Στη συνέχεια, όποτε το επιθυμείτε, μπορείτε να πάτε πάνω από τα αρχεία σας για να θυμηθείτε πόσο μακριά έχετε έρθει. Για παράδειγμα, μπορεί να έχει αισθητές τρομακτικό στην αρχή για να συναντήσετε ένα νέο φίλο για τη δική σας, αλλά μπορείτε να δείτε ότι έχετε καταγράψει κάνει ακριβώς ένα τέτοιο πράγμα. Και αυτό μπορεί να σας δώσει περισσότερη εμπιστοσύνη, όπως ξέρετε γίνονται όλο και αυτοπεποίθηση. Η εμπιστοσύνη σας παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

Εάν είστε νέοι στο EFT, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τον οδηγό από πολλές πηγές σε απευθείας σύνδεση και να ξεκινήσετε. Ή μπορεί να θέλετε να βουτήξετε στα δεξιά και να συνεργαστεί με έναν έμπειρο επαγγελματία. Απολαύστε το ταξίδι σας σε αυτή την ήρεμη αυτοπεποίθηση που πραγματικά αξίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου