Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

EFT and S-E-X

EFT και S-Ε-Χ, τι θα μπορούσε να είναι πιο ενδιαφέρων; Μια μελέτη Κολλέγιο Dartmouth των 16.000 Αμερικανών για χρήματα, το σεξ και την ευτυχία ¹ αποκάλυψε "το περισσότερο σεξ, το πιο ευτυχισμένο το πρόσωπο." Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν την ευτυχία, το φύλο και τη σχέση, στη συνέχεια, εξερευνώντας τι γίνεται με τον τρόπο της πλήρους σεξουαλικής έκφρασης είναι ένα σημαντικό θέμα.

Οι περισσότεροι, αν όχι όλες τις πηγές της σεξουαλικής δυσλειτουργίας, έχει τις ρίζες του στην εκκρεμή συναισθηματικά ζητήματα. Σε αυτό το άρθρο θα διερευνήσει τις ιδέες και διακρίσεις για να βοηθήσει άτομα και ζευγάρια να βοηθήσει στην επίλυση κάθε δυσαρμονία υπνοδωμάτιο.

Συναισθηματικές συγκρούσεις μπορεί να προέρχονται από την παιδική ηλικία, παλαιότερα ή τα σημερινά σχέσεις. Αυτά συνήθως εκδηλωθεί με φυσικές συνθήκες όπως η υπερβολική αιμορραγία εμμήνου ρύσεως, στειρότητα, απώλεια της λίμπιντο, πρόωρη εκσπερμάτιση, ψυχρότητα, εθισμούς, ο χρόνιος πόνος, φοβίες, ινομυωμάτων, κύστεων, η παχυσαρκία, καρδιακές παθήσεις, κολπική ατροφία, ημικρανίες, κ.α. Έχει ευχάριστο για να δείτε αυτές τις συνθήκες επιλύσει χρησιμοποιώντας κάτι τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά, όπως EFT.

Ένας βασικός παράγοντας για τη δημιουργία ή την αποκατάσταση ενός ικανοποιητική σεξουαλική ζωή είναι η θεραπεία η ικανότητα να συνδεθεί με αυτά εαυτό και τον σύντροφό μας. Σε γενικές γραμμές, τα δύο φύλα κάνουν αυτό αρκετά διαφορετικά? Οι περισσότερες γυναίκες πρέπει να αισθάνονται "συνδεδεμένοι", προκειμένου να απολαύσουν το σεξ, ενώ πολλοί άνδρες λένε ότι χρειάζονται το σεξ για να νιώθουν συνδεδεμένοι! Είναι να απορεί κανείς ότι είμαστε αντιμέτωποι με αυτό που ορισμένοι ειδικοί καλούν μια επιδημία της sexless γάμους στην Αμερική; Η ίδια μελέτη αποκάλυψε ότι το 25% των ενηλίκων στις ΗΠΑ δεν είχαν σεξ τους τελευταίους 12 μήνες ¹.

Μερικοί λόγοι για την αδυναμία πολλών γυναικών να εκφράσουν τη σεξουαλική επιθυμία τους περιλαμβάνουν? Κακή εικόνα του εαυτού (που αποκτήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης, το παρελθόν τους εραστές, η οικογένεια προέλευσης, κλπ), η ντροπή, η ανασφάλεια, ο φόβος της εγκατάλειψης, το άγχος, πίεση χρόνου, ο φόβος της εγκυμοσύνης, η έλλειψη του αισθήματος ασφαλείας λόγω των παλαιότερων τη σεξουαλική κακοποίηση, ή ζητημάτων οικειότητα σε ένα τρέχουσας εταιρικής σχέσης. Πολλές γυναίκες καταλήγουν να επιλέγουν, συνειδητά ή όχι, να παραιτηθεί από το φύλο, αντί να ασχοληθεί με αυτά τα θέματα με ακυρωτικά. Ως εκ τούτου, καμία σχέση, όχι σεξ, όχι ευτυχισμένος, δεν γάμο και μια συχνά αναφέρεται Υπηρεσία Απογραφής των ΗΠΑ διαζύγιο εκτίμηση ποσοστό 50%!

Ένα παράδειγμα: δούλευα με μια γυναίκα πελάτης που είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον για σεξ με τον σύζυγό της από δέκα χρόνια. Δεδομένου ότι ένα από τα δόγματα της ορθόδοξης θρησκείας της ήταν να έχει πολλά παιδιά, άρχισα από την κατοχή της βρύσης με τα συναισθήματα της θλίψης και της ανεπάρκειας που διαχέεται γρήγορα. Τη ρώτησα για να βρείτε αυτό που ήταν πιο φοβισμένοι για το ενδεχόμενο να έχουν ένα άλλο παιδί και μου απάντησε αμέσως ότι θα ήταν εντελώς συγκλονισμένοι. Ο σύζυγός της είχε μόλις αρχίσει πρόσφατα την δική του επιχείρηση και ήταν διαθέσιμη για να την βοηθήσει στο σπίτι με τα τέσσερα παιδιά που είχαν. Μόλις που αντιμετωπίζει τους φόβους αυτούς, συζητήθηκαν τα συναισθήματά της με το σύζυγό της, και θεράπευσε από προηγούμενες μνήμες να υποστηρίζεται, (EFT χρησιμοποιήθηκε σε όλη τη διαδικασία) της επιθυμίας για σεξ αμέσως επέστρεψε.

Τώρα "στον Άρη" έχουμε τους άνδρες, οι οποίοι συχνά βρίσκουν μεγαλύτερη σύνδεσή τους μέσω της σεξουαλικής επαφής. Οι εκδηλώσεις των συναισθηματικών συγκρούσεων εμφανίζονται ως ανικανότητα (20% των αμερικανικών άνδρες έχουν δοκιμάσει το Viagra και 20 εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τακτικά!), Πρόωρη εκσπερμάτιση, προβλήματα του προστάτη, εθισμούς, και το άγχος των επιδόσεων. Μερικοί άνδρες αναζητούν τη σύνδεση μέσω του σεξ μέσω εξωσυζυγική ή πορνογραφικό σεξουαλικές συνευρέσεις. Ως εκ τούτου χρειάζεται ένας άνθρωπος για να εκφράσει τη σεξουαλικότητά φυσικά μπορεί να οδηγήσει σε μια κατ 'εκτίμηση 50-60% ποσοστό εξωσυζυγική υπόθεση ² και το 10% των ενηλίκων παραδέχτηκε ότι ένας εθισμός πορνογραφίας στο διαδίκτυο, το 72% των οποίων είναι άνδρες ³.

Μελέτη περίπτωσης: Richard ζήτησε κάποια κατανόηση σχετικά με το πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας του. Είχε μαστίζεται με αυτό για 10 χρόνια και επειδή οι παρενέργειες του «το μικρό μπλε χάπι" να τον φοβούνται, αρνήθηκε να το πάρει. Το πραγματικό ζήτημα ήταν σχέδιο του Richard για την προσέλκυση πολύ ισχυρές γυναίκες στη ζωή του. Όταν ρωτήθηκε πότε E.D. του είχε αρχίσει, διαπιστώσαμε ότι είχε συνέπεσε με τη λήξη του τελευταίου γάμου του. Του πρώην γυναίκα στην πραγματικότητα είχαν προφορικά καταχρηστική, και ως ένα υποσυνείδητο εμπόδιο για την είσοδο σε μια άλλη δυνητικά επικίνδυνες συνδέσμων, το σώμα του είχε κάνει πρακτικά αδύνατη. Μετά από μία συνεδρία Richard θεραπεύθηκε. Με άλλα λόγια, η συναυλία ήταν επάνω!

Πέρα από το κινηματογραφικό erotica και τον φανταστικό κόσμο των ρομαντικά μυθιστορήματα, υπάρχει η δυνατότητα μιας αυθεντικής, παθιασμένη, ζεστή χορός της σχέσης που επιτρέπει την προσωπική ιστορία και τις διαφορές των δύο φύλων. Το θάρρος να δεχτεί τις ανάγκες του άλλου και την προθυμία να εξερευνήσουν κάθε άλλων συναισθηματική εμπόδια για την πλήρη σεξουαλική έκφραση έχει τη δυνατότητα να μετασχηματίσει απλή πορνεία σε ιερή σεξουαλικότητα. Αγκαλιάζοντας ένα υγιές φυσικό σεξουαλική σχέση, πέρα ​​από τους φόβους και τις συναισθηματικές αποσκευές, μπορεί να είναι ένα όμορφο μονοπάτι μόνο να μην αυξηθεί ones ευτυχία, αλλά είναι επίσης μια πιθανή τροχιά πάνω στην οποία το Θείο σε κάθε άλλο μπορεί να ζητηθεί.

Για περισσότερα EFT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου