Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εναλλακτική θεραπεία για όλες τις μορφές καρκίνου, που λειτουργεί!!!

karkinos_autotherapeia
Αν εσείς ή κάποιος που σας ενδιαφέρει πάσχει από καρκίνο, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν, δοκιμάσετε οποιαδήποτε θεραπεία, εφαρμόζοντας απλά κάποια κοινή λογική για το πρόβλημα. Δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε τυφλά οποιοδήποτε σύστημα σας έχουν προτείνει , χωρίς κάποια προσωπική γνώση. Όλα τα είδη καρκίνου προκαλούνται από μια κατάσταση μέσα στο σώμα η οποία έχει επιτρέψει ο καρκίνος να αναπτυχθεί και από απλά σταματώντας την αύξηση του καρκίνου, δεν αφαιρεί την αίτια που τον προκάλεσε, αφήνοντας ανοικτά περιθώρια στον καρκίνο να επιστρέψει και πάλι. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουμε ασχοληθεί με την αιτία του προβλήματος.

Σε γενικές γραμμές ο καρκίνος, αναπτύσσεται σιγά-σιγά για πολλά χρόνια πριν τα συμπτώματα γίνουν εμφανή και δεν μπορεί να προκύψει μόνο από ένα και μόνο παράγοντα, όπως το κάπνισμα, αλλά από έναν συνδυασμό παραγόντων όπως το αλκοόλ, η καθιστική ζωή και προφανώς την κακή διατροφή και το κάπνισμα. Όλοι τα είδη καρκίνου έχουν πολλές αιτίες και είναι πολύ πιο σημαντικό να αντιμετωπιστεί η αιτία του προβλήματος παρά απλά θεραπεύσετε το αποτέλεσμα το οποίο προφανώς δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον καρκίνο. Με την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκάλεσαν αρχικά το καρκίνο θα επιτρέψει στο σώμα να θεραπευτεί και να διώξει από μόνο του τον καρκίνο!

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο και επιλέγοντας μία βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία περιλαμβάνει είναι τα ακόλουθα: Η διατροφή να είναι απολύτως φυσική, κάτι τέτοιο προφανώς δεν συνοδεύετε από αρνητικές παρενέργειες, και θα οδηγήσει στην ενίσχυση το σώματος σας, ειδικά του ανοσοποιητικού συστήματος σας.

Η άσκηση μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάκαμψη από τον καρκίνο και το περπάτημα είναι μια εξαιρετική μορφή της. Εκτός από την απόκτηση "φόρμας", θα αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα κοιμάστε καλύτερα τη νύχτα και θα πετύχετε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Δεδομένου ότι τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε οξυγονωμένα περιβάλλοντα και τα υγιή κύτταρα ευδοκιμούν σε αυτό, το αυξημένο επίπεδο του οξυγόνου που παραδίδεται μέσα από τη ροή του αίματος σας δίνει προβάδισμα για να κερδίσετε την συνολική μάχη.

Εκτεταμένη έρευνα που δημοσιεύθηκε την τελευταία δεκαετία αποδεικνύει ότι τι τρώτε μπορεί να έχει μια βαθιά επίδραση στην επιβίωση σας κατά του καρκίνου. Η διατροφή είναι το κλειδί για την ήττα του καρκίνου και ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι με το σωστό φαγητό που θα επιλέξετε να φάτε καθημερινά, το οποίο θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Το σώμα σας είναι ένα θαυμάσιος οργανισμός και μπορεί να πετύχει την αυτοθεραπεία, όταν έχει το κατάλληλο περιβάλλον και μόνο εσείς μπορείτε να του το προσφέρετε.

Δεν υπάρχει μόνο στοιχείο που θα θεραπεύσει τον καρκίνο, ο μόνος τρόπος είναι να αφαιρέσετε τις γνωστές αιτίες καθώς και να αλλάξετε τον τρόπο που ζείτε δίνοντας έμφαση στο περιβάλλον που ζείτε. Καθαρός αέρας, καθαρό νερό, ηλιοφάνεια, άσκηση, επαρκή ανάπαυση καθώς και καλλιέργεια φρέσκων μη επεξεργασμένων οπωροκηπευτικών για τα τρόφιμα.

Πολλές εναλλακτικές προσεγγίσεις για τη θεραπεία του καρκίνου έχουν ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας από άλλες προσεγγίσει που προσφέρονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Τα γεγονότα είναι απλά, υπάρχουν πραγματικές εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση όλων των μορφών καρκίνου, αλλά οι περισσότεροι γιατροί θα έχουν ελάχιστη σχέση έχουν με αυτά επειδή μόνο εκπαιδεύονται στην φαρμακευτική αγωγή. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να θεραπεύσει τον εαυτό και να διώξει τον καρκίνο κερδίζοντας υγεία και ευημερία.

Διαβάστε επίσης αυτοθεραπεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου