Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

EFT για να ξεπεράσετε εθισμούς

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις στο inbox μου είναι · Τι λέτε ή αγγίξτε για έναν εθισμό; · Ο εθισμός μπορεί να διαφέρουν. Η πιο σωματικά, οικονομικά και κοινωνικά προκλητική εθισμούς μπορούν να απαιτούν από μια ομαδική προσπάθεια, μια φυσική rehab, ή ίσως ακριβώς επαφή με τον ιατρό (εκτός και αν ο ιατρός κάνει το EFT). Τούτου λεχθέντος, η υποκλοπή ίδια διαδικασία είναι λίγο πολύ η ίδια με οποιαδήποτε εξάρτηση. Αυτό είναι ένα σύντομο βήμα-προς-βήμα οδηγό.

1. Μάθετε τι συναισθήματα τον εθισμό που προσπαθεί να αντισταθμίσει. Για παράδειγμα, θλίψη, θυμό, θλίψη, φόβος, τρόμος, απογοήτευση, ντροπή, κατακλύζουν, για να αναφέρουμε μόνο μερικά συναισθήματα. Στη συνέχεια, ρωτήστε αν υπήρχε ένα περιστατικό, ακόμα και αν από πολλούς που ασχολούνται αυτό το συναίσθημα που έρχεται, το οποίο θα ήταν. Πάρτε αυτό το γεγονός και να το μηδέν. Επαναλάβετε με μια σειρά από εκδηλώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε ίσως ένα συμβάν ανά συνεδρία, κατά την έναρξη της συνόδου, ή περνούν από διάφορες σε μία συνεδρία. Είτε θέλετε να το κάνετε αυτό όλα σε μία συνεδρία ή απλώνονται πάνω από ένα αριθμό συνεδριών εξαρτάται από το χρόνο, την προτίμηση, και πόσα γεγονότα μπορούν να υπάρξουν. Για παράδειγμα, αν αυτή είναι μια σειρά από περιστατικά παιδικής κακοποίησης που αφορούν σοβαρά τραύματα, θα μπορούσε να πάρει μήνες ή και χρόνια. Αν αυτό είναι κάτι αρκετά πιο ελαφρύ, θα μπορούσε να πάρει μία συνεδρία.
2. Προσδιορίστε ένα περιστατικό πόθους που ακολουθήθηκε κατευθείαν. Ρωτήστε · Σε κλίμακα από το 10-0, εάν επρόκειτο να ξαναζήσει το περιστατικό, με κλίμακα από το 10-0, πόσο πιθανό είναι να ακολουθήσετε κατευθείαν με την παρόρμηση ·; Πατήστε για την ανάγκη να συμμετάσχουν στον εθισμό του, εφόσον το συμβάν ήταν απαλλαγούν. Συνεχίστε αυτό τον τρόπο μέχρι να γίνει μηδέν. Επαναλάβετε με μια σειρά εκδηλώσεων πόθους. Μπορείτε να το κάνετε πιθανώς αρκετά σε μία συνεδρία. Εάν υπάρχουν πολλές πτυχές σε κάθε περίπτωση, μπορείτε ακόμη και να μην ολοκληρώσετε την εργασία σε ένα γεγονός από το τέλος της συνεδρίασης. Αυτό είναι ΟΚ. Ο καθένας πηγαίνει το δικό τους ρυθμό. Πάρτε ένα βήμα κάθε φορά.
3. Στο τέλος της συνεδρίασης, μια θετική επιβεβαίωση παρείσφρηση είναι πάντα καλό. Ο εθισμός μπορεί πραγματικά να είναι πολύ απογοητευτικό. Ο εξαρτημένος μπορεί να βαρεθεί με την καταναγκαστική συμπεριφορά και ανυπόμονος για να βγούμε. Ή μπορεί να είναι απαλλαγμένοι από αυτό, αλλά παίρνει μερικές εβδομάδες για να εδραιωθεί ένα νέο τρόπο σκέψης σε κάποιου να είναι, γι 'αυτό είναι καλό να αξιοποιήσει σε μια θετική δήλωση κάθε μέρα. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά · Έχω επιλέξει να είναι ήρεμα δωρεάν ¨, · Είμαι τώρα απαλλαγμένη από αυτήν την συνήθεια ¨, ή · Έχω επιλέξει να ζήσουν υγιεινά χωρίς εξάρτηση, εύκολα και ήρεμα ¨.
4. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε στοιχεία του εθισμού έχουν χαθεί ή δεν είναι εντελώς δουλέψει, μπορεί να υπάρχουν ή να μην είναι μια απρόσμενη λαχτάρα μετά. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, απλά πατώντας * έστω και αν έχω αυτό πόθο ... ° στην περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει. Άλλες προτάσεις είναι * έστω και αν χρειάζομαι αυτό ... * ή * έστω και αν για οποιονδήποτε λόγο, είμαι αναστατωμένος και προκάλεσε ... ° ή · Αν και νόμιζα ότι ήταν πάνω από αυτό και να αισθάνονται συγκλονισμένοι ... °
5. Επαναλάβετε 1-5 μέχρι το εθισμό είναι σταθερά και σίγουρα ένα πράγμα του παρελθόντος.

Για περισσότερα EFT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου